top of page
roos2_edited.png

Helpen is idd wat ik wil doen. Ik ben geen klassieke honden trainster zoals de meeste mensen voor ogen hebben bij het woordje gedragstherapeut. Neen, met helpen bedoel ik echt luisteren naar uw verhaal en naar het verhaal van uw hond. Is het een onbeschreven blad of draagt hij al veel mee in zijn leven. Hoe gaat het er in jouw gezin aan toe?  Geen enkele hond en geen enkele gezinssituatie is dezelfde, dus dit vraagt om een individuele begeleiding.

Indien u bereid bent om het klassieke controle gedrag los te laten kan ik u echt helpen. Controle is iets wat men wil vanuit angst dat hij niet zal luisteren en geeft u een vals gevoel van " ik ben de baas".

Als extraatje gebruik ik tevens ook mijn hooggevoeligheid, mijn allersterkste talent waardoor ik perfect de vinger op de wonde kan leggen hoe uw hond zich echt voelt; Onzeker, angstig, nood aan rust, nood aan actie, nood aan zelfvertrouwen ontwikkelen, nood aan structuur, nood aan duidelijkheid of is hij gewoon oeverloos gelukkig en heeft hij genoeg aan slechts enkele kleine aanpassingen. We bekijken het allemaal samen en ik leg u in mensentaal uit wat hij u wil duidelijk maken en hoe u uw hond gewoon beter kan begrijpen.

Graag meer info? mail me vrijblijvend of vraag naar een telefonisch info moment. dehondenluisteraar@telenet.be

bottom of page